Zaterdag 15 augustus is het corso in Sint Jansklooster, een hele happening en groot feest!
Chamomilla feest gezellig mee en heeft in de week voorafgaand aan het corso van Sint Jansklooster van maandag 11 augustus tot en met vrijdag 15 augustus een mooie corsoaanbieding te weten:

10% korting op een milk én een lotion! Koop je alleen een (wash)milk of alleen een lotion dan ontvang je 5% korting!

Wist je dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen met een milk en lotion?

Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan niet. Water reinigt namelijk niet. Het spoelt alleen het oppervlakkige vuil weg maar helaas blijven resten stof en vuil in de poriën achter. Bovendien maakt water de huid wel nat maar droogt het meteen ook uit! Zeep is helemaal uit den boze. De huid heeft van nature een belangrijk beschermlaagje de zgn. zuurgraad wat de huid van vet voorziet en tegen uitdrogen en bacteriën beschermt. Zeep reinigt de huid wel maar tast de zuurgraad aan waardoor het uren duurt eer de huid hersteld is. Zou je dan een crème met goede werkstoffen aanbrengen dan kan die veel minder zijn werk doen omdat de huid nog met herstel bezig is. Ook voor mensen met eczeem en psoriasis is er speciale reiniging die helpt de huid fijn te laten aanvoelen en er goed uit te laten zien. Voor mensen die een parfumallergie hebben, is ook een speciale reiniging verkrijgbaar!

Wil je het goed doen, gebruik dan ’s morgens en ’s avonds een, op de huid afgestemde, reinigingsmilk en lotion. Nadat de reinigingsmilk een groot deel van het vuil verwijderd heeft, ruimt de lotion het laatste beetje vuil op uit de poriën, verfrist en brengt de huid in balans. Als de poriën echt schoon zijn, bereiken alle werkstoffen in crèmes, maskers, serums e.d. de levende cellen in de onderste laag van de opperhuid. Dan zal het verbeteringsproces beginnen!

Als aanvulling kun je de huid grondig reinigen door regelmatig de dode huidcellen te verwijderen met een geschikte peeling. Uw huid wordt zachter en beter doorlaatbaarder voor werkstoffen in uw verzorgingsproducten. Laat je over een geschikte peeling vrijblijvend informeren want niet elke peeling is voor je huid geschikt. Vooral mensen met couperose, acne of een ander huidprobleem adviseer ik niet zomaar een peeling of scrub te gebruiken. Let er op dat u na verwijderen van dode huidcellen de huid extra beschermt tegen UV straling want de huid is op dat moment kwetsbaarder.

Druk met wagenbouwen? Bezorg ik je spulletjes toch even! (binnen een straal van 15 km van de praktijk)

About the author