Permanente make up
Het proces

Voor en tijdens het aanbrengen van de PM wordt u meegenomen in het proces. De kleur die gebruikt wordt, is afhankelijk van uw eigen wensen, huidtype, huid en- haarkleur. Hoe die kleur uiteindelijk opkleurt, is afhankelijk van uw huidstofwisseling en is van te voren niet te bepalen. Ook de vorm van de PMU wordt besproken. Na de eerste behandeling is de PMU nog niet helemaal af. De tweede behandeling, de touch up, is na 2-4 weken want dan is de huid voldoende genezen. De touch up, is vrijwel altijd nodig om de puntjes op de i te zetten, de vorm te controleren en eventueel aan te passen. Ook pigment dat na de eerste behandeling nog niet voldoende gepakt heeft, wordt bijgewerkt. De kleur wordt waar nodig intenser gemaakt of aangepakt. Soms is nog een derde behandeling nodig. Heel soms vloeit de PMU door in de omliggende huid. Dan ontstaat een minder strakke lijn of er ontstaat een onderhuids vlekje. Dit kan meestal vrij gemakkelijk worden weggewerkt met PMU remover en/of PMU in een huidtint er overheen te plaatsen. Permanente make up blijft gemiddeld 2 jaar zitten. De kleur vervaagt in de loop der tijd wel. Het beste is om de Permanente make up ieder jaar of anderhalf jaar bij te laten werken voor een blijvend en mooi effect.

 

U dient voor behandeling een gezondheidsverklaring en een informed consent te ondertekenen. Na de behandeling krijgt u een verzorgingsprotocol voor de PMU mee.

Prijzen
voor alle eerste, tweede en touch up behandelingen

Ogen

1e behandeling boven € 135

2e behandeling boven € 105

1e behandeling onder € 125

2e behandeling onder € 100

Wenkbrauwen

Microblading of PM apparaat (hair strokes/haartjes techniek)

  • 1e behandeling € 235
  • 2e behandeling of touch up na 1 -1,5 jaar  € 125
Techniek
Alle ins en outs

De nieuwste technieken op het gebied van apparatuur, naalden, Nano techniek en microblading maken het mogelijk dat de beste kwaliteit geleverd kan worden. Gekeken wordt naar de vorm van uw gezicht, de haar en wenkbrauw kleur, de inplant van uw haartjes, uw mimiek en uw specifieke wensen. Er wordt voor de PM van wenkbrauwen gebruik gemaakt van de zogenaamde “hair strokes” techniek. Hierbij worden kleine haartjes getekend voor een natuurlijk effect. De nieuwste techniek is de microblading waarmee flinterdunne hairstokes worden aangebracht. Ook met de Nano techniek kunnen hele dunne haartjes / hairstrokes worden getekend. Oude PM kan worden verwijderd door PM remover met de PM techniek aan te brengen. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De huid moet tussen de behandelingen door eerst goed genezen. Daarna kan eventueel een nieuwe PM aangebracht worden.

Linda Reurich
De PMU specialiste van Chamomilla

De permanente make up wordt verzorgd door onze PMU specialiste Linda Reurich. Zij is sinds 2007 in het bezit van de wettelijk verplichte vergunning voor het uitvoeren van Permanente make up behandelingen. Wenkbrauwen worden getekend in fijne haartjes, zogenaamde hair strokes / 3D voor een mooi natuurlijk resultaat. Linda ontwikkelde hierin haar eigen stijl waarbij haar kwaliteiten als visagist het meest tot uitdrukking komt. Al op jonge leeftijd was Linda gefascineerd door de prachtig getekende wenkbrauwen van haar grote voorbeeld en inspiratie Sophia Loren.

 

wenkbrauw vóór en ná

 

ooglijn cosmetisch zwart en ooglijn natural blauw

Afspraak
Maak een afspraak

De eerstvolgende PMU dag is op zaterdag 9 september 2023.

Volgende data in 2023:

AUGUSTUS GEEN PMU I.V.M. VAKANTIEPERIODE

Zaterdag 9 september

Zaterdag 7 oktober

Zaterdag 4 november

Zaterdag 2 december

Neem voor het maken van een afspraak contact op via een van de onderstaande opties.

 

  • info@chamomilla.nl
  • 0527 20 53 39
  • 06 23 85 49 80

 

Indien u behoefte heeft aan een persoonlijke intake kunt u dit geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons boeken. Neem ook hiervoor contact met ons op.

Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

                      

Algemene voorwaarden Chamomilla

Maandag13:00 – 21.00 uur
Dinsdag09:00 – 17:00 uur
Woensdag09:00 – 17:00 uur
Donderdag09:00 – 21.00 uur
Vrijdag09:00 – 17:00 uur
zaterdag1 x in de 4 weken

 

Volg ons ook op social media!