Iets beters kunt u uw huid niet geven

Het Dalton Marine Cosmetics huidverbeteringssysteem is gebaseerd op de werkzaamheid van het “Celumer Marine Extract”. Dit extract bezit overeenkomstige eigenschappen als ons bloedplasma. Het lichaam herkent deze samenstelling en trekt het als een magneet naar de huidcellen. Afvalstoffen worden afgevoerd zodat de werkzame stoffen van de producten optimaal hun werk kunnen doen. Het proces van huidverbetering begint en is gegarandeerd snel zichtbaar.

Voor elk type huid een passend product

Voor mensen met huidproblemen als acne, couperose/rosacea, eczeem en psoriasis heeft Dalton Marine Cosmetics producten die specifiek gericht zijn op het betreffende huidprobleem. Uiteraard heeft Dalton ook producten gericht op anti-aging, zodat het verouderingsproces vertraagd wordt en de lijntjes vervagen. Omdat niet iedereen dezelfde huid heeft, zijn er anti-aging producten voor de vochtarme huid, de droge huid, de gevoelige huid en de huid die wel wat energie kan gebruiken: Huidverbetering op maat. Dalton Marine Cosmetics heeft uitsluitend natuurlijke en biologische/vegetarische huidverbeteringsproducten.

 

Make-up

Omdat huidverbetering onze visie en passie is en wij bovendien voor kwaliteit gaan, wordt alles wat wij verkopen en waarmee wij werken daar op afgestemd. Lily Lolo uit de UK en het Zwitserse merk Deésse zijn de make-up merken die wij mooi en verantwoord vinden voor de huid en die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Zij verstoppen de poriën niet maar zorgen juist voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Wij willen u verrassen met de prachtige kleuren en tinten die beide merken bieden. Bij uw bezoek kunt u de make-up vrijblijvend proberen. Wij helpen u graag!

Bezorgservice

Wij hebben een gratis bezorgservice. Binnen twee werkdagen uw huidverbeteringsproducten en/of make-up bezorgd binnen een straal van 15 km. Voor het versturen van uw bestelling verder dan 15 km vragen wij een kleine bijdrage van € 6,95. Dat is het tarief dat PostNL hanteert. U kunt via de e-mail of telefonisch bestellen.

In de praktijk is een pinautomaat aanwezig.