Onder de bezoekers van september jl. zijn twee lootjes getrokken met namen van cliënten die een pot 24h crème van de Hyaluron Booster lijn hebben gewonnen t.w.v. € 63,00 Deze crème is voor dames en heren en is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de vochtarme/droge huid. Deze crème hydrateert de huid grondig, stimuleert de collageen aanmaak en elasticiteit van de huid. Deze lijn is door Dalton, beauté de la Mer onder handen genomen en is nu nóg beter. Daarbij hebben ze hem in een nieuw jasje gestoken. Reden genoeg om de crème in het “oude” jasje onder de klanten van Chamomilla te verloten.

IMG_1401

Loni Steenks uit Marknesse en Alko Tolner uit Blokzijl zijn de winnaars van deze mooie prijs. Vandaag zijn de potten Hyaluron Boostercrème persoonlijk overhandigd aan deze mensen.

Hieronder een foto van de vernieuwde hualuronic lijn die al vele harten veroverd heeft. Wilt u ook ervaren dat je al na één behandeling verbetering ziet? Bespreek dan een kenninsmakingsbehandeling (48,00) met de producten van de Hyaluroniclijn.

hyaluronic

 

 

 

About the author