Verwen uzelf met een arrangement

Om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie te krijgen, verwent u uzelf met een wellnessarrangement. We vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij ons. Wij zullen u tijdens uw bezoek informeren, begeleiden en professioneel en deskundig behandelen. Waar mogelijk staan wij open voor uw wensen. Arrangementen buiten de openingstijden zijn bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Wanneer u bij Chamomilla voor een arrangement komt, wordt u ontvangen in een luxe ambiance die rust, sfeer en warmte uitstraalt. U wordt verwelkomd door uw gastvrouw. Na een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers legt de gastvrouw u vervolgens uit wat uw arrangement inhoudt, stelt de behandelaar(s) aan u voor en voorziet u van een badjas en slippers. U kunt zich omkleden in de kleedruimte en uw spullen in een afsluitbare locker opbergen. Tussendoor en na afloop van het arrangement kunt u bij de gezellige en warme gashaard nog even nagenieten van de behandelingen.

Alle hapjes, drankjes, handdoeken, slippers en badjassen zijn bij het arrangement inbegrepen. Wij hebben drie arrangementen samengesteld maar u bent uiteraard vrij om uw eigen arrangement samen te stellen vanaf twee onderdelen.

Zeer luxe: de wellnessmassagebank

Tijdens een behandeling op de wellnessmassagebank kunt u zich volledig ontspannen. Onze wellnessmassagebanken zijn zeer luxe uitgevoerd. Ze zijn royaal van afmeting, wat zorgt voor een comfortabel gevoel.

Meer informatie

Denkt u eens aan een heerlijke huidverbeterende gezichtsbehandeling, met of zonder massage. Heeft u een feest? Dan is een fraai ogende make-up, aangebracht door een professional, zeker de moeite waard! En wat te denken van een weldadige massage die uw gezicht of lichaam weer een boost geeft? Door verschillende massagegrepen worden tal van functies gestimuleerd, zoals de doorbloeding van zenuw-, spier- en bindweefsel. Hierdoor herstelt en verbetert de huid.

Het omgekeerde is ook mogelijk; met speciale massagegrepen kunnen we juist een ontspannend effect van spieren en zenuwen realiseren of een gestuwde doorbloeding met een pakking kalmeren. Voor allerlei huidproblemen zijn pakkingen mogelijk: van het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam tot hydratatie en het voeden van de droge huid. Bij elke huid kunnen we verbeteringen realiseren. Graag stellen we in overleg met u een behandelplan op om uw verwachting of doel te realiseren.

Tijdens een behandeling op de wellnessmassagebank kunt u zich volledig ontspannen. Onze Wellnessmassagebanken zijn zeer luxe uitgevoerd. Ze zijn royaal van afmeting, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Het matras is van een hoogwaardige kwaliteit. De banken kunnen worden verwarmd en zijn in delen verstelbaar, waardoor ze volledig op uw lichaam kunnen worden afgesteld. Wij hebben een ruimte met twee van deze banken waardoor een duobehandeling mogelijk is. Gezellig met uw partner, collega, vriend(in) of familielid tegelijk genieten van een massage of een gezichtsbehandeling. Tevens kan dit onderdeel zijn van een arrangement.

De Pedispa

De PediSpastoel laat u de gunstige effecten beleven van variatie van de watertemperatuur en de heerlijke massagestralen. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd

Meer informatie

Maar er zijn meer effecten: de zenuwen en spieren in uw benen worden gestimuleerd, uw spieren ontspannen en de vitaliteit in de benen wordt hersteld.  U kunt zo’n heerlijke behandeling apart boeken, als duobehandeling en als onderdeel van een arrangement. U verlaat de PediSpa met nieuwe energie.

Ook de pedicurebehandelingen worden hierop gegeven waardoor die heel speciaal zijn.

Naast de behandeling van voeten en benen, wordt de PediSpa ook gebruikt voor manicure en het aanbrengen van make-up. Zo kunt u meerdere behandelingen combineren met een PediSpabehandeling. Er zijn twee PediSpabanken waardoor een duobehandeling met partner, vriend(in), collega, familielid enz. mogelijk is.

Nieuw en uniek: de Quarzbank

Op de Quarzbank wordt u “ondergedompeld” in Alpha-quarz. De kleine quarzkorrels slaan de warmte op en geven deze doelgericht weer af.

Meer informatie

Bij de ideale lighouding omsluiten de steentjes uw lichaam volledig en is een aanhoudende warmteafgifte gegarandeerd. De milde, droge warmte van het quarz dringt diep het lichaam in en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning. Bovendien werkt de warmte reflectorisch op de organen; de huid wordt geopend en de energie stroomt binnen.

U heeft de keuze uit een deelmassage of complete lichaamsmassage met de quarzstempels. Quarzstempels zijn doeken gevuld met quarz, waarmee een massage wordt gegeven, in combinatie met een welriekende, weldadige olie. Een doeltreffende aanvulling kan een peeling en pakking zijn, afgestemd op de huid. Met deze unieke bank bieden wij u warmte, ontspanning en welbevinden, op een uitzonderlijke wijze.

De arrangementen
Arrangement A: Rondje Witte Villa!
 • Ontvangst met koffie/thee met lekkernij. Daarna trekt u een badjas en slippers aan.
 • Gezichtsbehandeling
 • Quarzbank rug-schouders-nekmassage; een weldaad voor uw lichaam
 • Kopje koffie/thee
 • Pedispa, een relaxbeleving voor uw voeten voor nieuwe energie!
 • Afsluiten met een hapje en drankje

 

Prijs: €179,00 per persoon

Behandelingen worden aangeboden in willekeurige volgorde, afgestemd op de groepsgrootte.

 

Arrangement B: Vitaal!
 • Ontvangst met koffie/thee met lekkernij. Daarna trekt u een badjas en slippers aan.
 • Quarzbank complete lichaamsmassage; een weldaad voor uw lichaam
 • kopje koffie of thee
 • Pedispa-pedicure, een relaxbeleving voor uw voeten die als afsluiting met voetencrème worden gemasseerd.
 • Afsluiten met een hapje en drankje

 

Prijs: €149,00 per persoon

Behandelingen worden aangeboden in willekeurige volgorde, afgestemd op de groepsgrootte.

 

Arrangement C: Duo behandeling: ``Dubbel genieten!``
 • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
 • Gezichtsbehandeling
 • Kopje koffie/thee
 • Complete lichaamsmassage
 • Afsluiten met hapje en drankje

 

Prijs: €149,00 per persoon

Behandelingen worden aangeboden in willekeurige volgorde, afgestemd op de groepsgrootte.

 

Nieuwe behandelingen
 • Pedispa pedicure (30 minuten) € 45,00 Duo pedispapedicure na elkaar voor twee personen € 112,50 ( 75 minuten)
 • Pedispa met onderbeen-voetenmassage € 50
 • Quarzbank rug-schouders-nekmassage € 50 / Lichaamsmassage € 90
Lunch

Uw arrangement aanvullen met een verzorgde lunch of hapjesarrangement behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend.

Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

Maandag 09:00 – 21.00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 21.00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur 1 x in de 4 weken

 

 

Winkelopening:

Op afspraak en
wanneer wij geen behandeling hebben en in de winkel aanwezig zijn

Algemene voorwaarden Chamomilla