Welnessarrangementen Chamomilla

Verwen uzelf met een Wellnessarrangement

Om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie te krijgen, verwent u uzelf met een Wellnessarrangement. We vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij ons. Wij zullen u tijdens uw bezoek informeren, begeleiden en professioneel en deskundig behandelen. Waar mogelijk staan wij open voor uw wensen. Arrangementen buiten de openingstijden zijn bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellendagactiviteit, teamuitje of vriendinnen-of familie dag in kleine groepen. Lunch en/of tapashapjes zijn opties om uw arrangement mee uit te breiden.
Wanneer u bij Chamomilla voor een arrangement komt, wordt u ontvangen in een luxe ambiance die rust, sfeer en warmte uitstraalt. U wordt verwelkomd door uw gastvrouw. Na een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers legt de gastvrouw u vervolgens uit wat uw arrangement inhoudt, stelt de behandelaar(s) aan u voor en voorziet u van een badjas en slippers. U kunt zich omkleden in de kleedruimte en uw spullen in een afsluitbare locker opbergen. Tussendoor en na afloop van het arrangement kunt u bij de gezellige en warme gashaard nog even nagenieten van de behandelingen.
Alle hapjes, drankjes, handdoeken, slippers en badjassen zijn bij het arrangement inbegrepen. Wij hebben drie arrangementen samengesteld die u op onze website kunt vinden. U bent uiteraard ook vrij om uw eigen arrangement samen te stellen.

Tijdens een behandeling op de wellnessmassagebank kunt u zich volledig ontspannen. Onze wellnessmassagebanken zijn zeer luxe uitgevoerd. Ze zijn royaal van afmeting, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Denkt u eens aan een heerlijke huidverbeterende gezichtsbehandeling, met of zonder massage. Heeft u een feest? Dan is een fraai ogende make-up of mooi gelakte nagels aangebracht door een professional, zeker de moeite waard! En wat te denken van een weldadige massage die uw gezicht of lichaam weer een boost geeft? Door verschillende massagegrepen worden tal van functies gestimuleerd, zoals de doorbloeding van zenuw-, spier- en bindweefsel. Hierdoor herstelt en verbetert de huid.

Het omgekeerde is ook mogelijk; met speciale massagegrepen kunnen we juist een ontspannend effect van spieren en zenuwen realiseren of een gestuwde doorbloeding met een pakking kalmeren. Voor allerlei huidproblemen zijn pakkingen mogelijk: van het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam tot hydratatie en het voeden van de droge huid. Bij elke huid kunnen we verbeteringen realiseren. Graag stellen we in overleg met u een behandelplan op om uw verwachting of doel te realiseren.

Het matras is van een hoogwaardige kwaliteit. De banken kunnen worden verwarmd en zijn in delen verstelbaar, waardoor ze volledig op uw lichaam kunnen worden afgesteld. Wij hebben ook een ruimte met twee van deze banken waardoor een duobehandeling mogelijk is. Gezellig met uw partner, collega, vriend(in) of familielid tegelijk genieten van een massage of een gezichtsbehandeling. Dit kan onderdeel zijn van een arrangement.

Welnessarrangement Chamomilla Welnessbank

PediSpastoel

De PediSpastoel laat u de gunstige effecten beleven van variatie van de watertemperatuur en de heerlijke massagestralen. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Maar er zijn meer effecten: de zenuwen en spieren in uw benen worden gestimuleerd, uw spieren ontspannen en de vitaliteit in de benen wordt hersteld. U kunt zo’n heerlijke behandeling apart boeken, als duobehandeling en als onderdeel van een arrangement. U verlaat de PediSpa met nieuwe energie. Ook de pedicurebehandelingen worden hierop gegeven waardoor die heel speciaal zijn.

Er zijn twee PediSpastoelen waardoor een duobehandeling met partner, vriend(in), collega, familielid enz. mogelijk is.

Welnessarrangement Chamomilla pedispabank

Quarzbank

Op de Quarzbank wordt u “ondergedompeld” in Alpha-quarz. De kleine quarzkorrels slaan de warmte op en geven deze doelgericht weer af.
Bij de ideale lighouding omsluiten de steentjes uw lichaam volledig en is een aanhoudende warmteafgifte gegarandeerd. De milde, droge warmte van het quarz dringt diep het lichaam in en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning. Bovendien werkt de warmte reflectorisch op de organen; de huid wordt geopend en de energie stroomt binnen.
U heeft de keuze uit een deelmassage of complete lichaamsmassage met de quarzstempels. Quarzstempels zijn doeken gevuld met quarz, waarmee een massage wordt gegeven, in combinatie met een welriekende, weldadige olie. Een doeltreffende aanvulling kan een peeling en pakking zijn, afgestemd op de huid. Met deze unieke bank bieden wij u warmte, ontspanning en welbevinden, op een uitzonderlijke wijze.

Wat dacht u ervan om uw arrangement af te sluiten met mooi gelakt nagels in onze nagelstudio?

Welnessarrangemen quarzbank
Welnessarrangement Quarzbank Chamomilla