We bieden behandelingen van top tot teen

Chamomilla’s directeur/eigenaar Janny Jansen-Reurich is medisch schoonheidsspecialiste dermatologie, gediplomeerd pedicure en momenteel in opleiding voor medisch pedicure. Zij biedt alle schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen én huidverbeterende behandelingen voor het hele lichaam, van top tot teen. Er wordt gewerkt met:

  • Dalton Marine Cosmetics” met het unieke “Celumer Extract” waardoor huidverbetering van binnenuit, bij de opperhuidcellen begint.
  • Klapp Cosmetics, een zeer innovatief huidverbeteringsmerk voor alle huidtypen en fantastische anti-aging treatments.
  • Déesse abrikozenolie lijn en lipsticks.
  • BeJeweld Gellak. Zeer mooie lak met als basis een rubberbase.
  • Voetproducten:Peclavus, diverse crèmes mede geschikt voor diabetici, Dalton Marine Cosmetics’ tea tree oil. Deze tea tree oil bevat buiten het celumer extract ook nog eens 40% van de werkzame stof die tea tree oil de effectieve werking geeft tegen bacteriën, schimmels en virussen. Het helpt ook tegen jeuk door insectenbeten.

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen zijn altijd gericht op verbetering, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Genieten en huid verbeteren tegelijk. Het doel van de behandeling is om uw huid er zo goed mogelijk uit te laten zien en te laten aanvoelen. Na de reiniging wordt de huid grondig onderzocht. Er wordt een huiddiagnose gesteld waarop vervolgens één of meerdere behandelingen worden afgestemd. Huidverbetering kan het beste gerealiseerd worden samen met u. Wij zetten in de praktijk een huidverbeteringsproces in gang waarmee u thuis, met het op de juiste wijze verzorgen van de huid, verder gaat. Wij geven u na de huidanalyse een beautypaspoort met daarin deskundig advies over geschikte producten en toepassing hiervan. Voor het bijwerken van de wenkbrauwen tijdens een gezichtsbehandeling worden geen extra kosten gerekend. Voor het modelleren van uw wenkbrauwen vragen wij een kleine meerprijs.

Gediplomeerde specialisten

Chamomilla staat bij de ANBOS geregistreerd als acnebehandelaar, behandelaar elektrisch ontharen, ontharingstechnieken (Laser en Lichtflits) en medisch camouflage  en is als zodanig bij alle zorgverzekeraars bekend. Chamomilla is tevens in het bezit van een agb-code. U komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of zorgverzekeraar. In maart 2018 heeft zij de specialisatie manuele lymfedrainage massage voor decolleté, hals en gelaat gehaald.

Voor pedicurebehandelingen wordt u deskundig en professioneel geholpen door eigenares Janny. Het is uiteraard mogelijk bij haar een pedicurebehandeling te combineren met een schoonheidsbehandeling. Bij ons is het mogelijk om schimmelnagels succesvol te behandelen d.m.v. Intensieve Licht Pulsen in combinatie met anti-schimmel producten.

Carolien Altena, all-round schoonheidsspecialiste sinds juli 2021.

Gabriëlle Meijwaard is schoonheidsspecialiste niveau 3 sinds juli 2021 en ontwikkelt zich seizoen 2021-2022 d.m.v. specialisaties acne en huidverbeterende massages tot niveau 4.

Permanente Make-Up wordt verzorgd door onze PMU artist/specialiste Linda Reurich. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het maken van de mooiste wenkbrauwen, oog- en liplijnen conform de nieuwste ontwikkelingen. Op de website, facebook en instagram wordt u geïnformeerd over mogelijke data dat u hiervoor terecht kunt. Wij hebben een vergunning van de GGD om deze behandelingen te kunnen uitvoeren.

Schoonheidsbehandelingen

Intense Facial € 64,00

Diep reinigen, verwijderen van onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, masker en dag/avond verzorging.

Deluxe Facial  € 75,00

Alles van de intense facial inclusief massage en uitgebreid met insluizen van serums en concentraten.

Relaxing Facial € 89,00

Een weldadige gezichtsbehandeling met uitgebreide massage van hoofd, gezicht, hals en decolleté.

Lichttherapie heeft een huidverbeterende werking voor huidproblemen en heeft resultaat tegen huidveroudering. Licht aan- vaarwel huidprobleem, verslapte huid en rimpels!

Aanvulling lichttherapie op gezichtsbehandeling € 10,00 extra.

Lichttherapiebehandeling 25 minuten € 39,00 – reinigen-concentraat-lichttherapie-crème

 

In overleg meerprijs voor uitbreiding van behandeling

 

Wimpers verven  € 16,00

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt.

Wenkbrauwen modelleren € 20,00

Uw wenkbrauwen worden (weer) in model gebracht.

Wenkbrauwen bijwerken € 16,00

Overtollige haartjes worden weggehaald.

Wenkbrauwen verven € 13,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 10,00

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt.

Bruidsmake-up inclusief proefbehandeling € 119,00

Op jouw mooiste dag maken wij jouw bruidsoutfit tot een plaatje. Komen de daggasten ook mee met u voor de make-up verzorging dan ontvangen zij korting.

Dag- / avondmake-up € 40,00

Bent u daggast op een bruiloft, heeft u een feest of andere bijzondere gelegenheid? Wij zorgen dat u met een perfecte look voor de dag komt!

Huidverbetering

Acne € 39,00

Wanneer wij na een aantal behandelingen de huid in balans hebben, is regelmatig onderhoud belangrijk. Tijdens dit half uur verzorgen wij een diepe reiniging van de huid en verwijderen we onzuiverheden.

Acne compleet € 69,00

Wanneer u met acnebehandelingen begint, zijn behandelingen van 60 minuten nodig om ervoor te zorgen dat de huid in balans komt. Dit kan een aantal maanden duren waarna u vervolgens kunt overgaan op behandelingen van 30 minuten.

Couperose / Rosacea vanaf € 75,00

Een behandeling gericht op het kalmeren van de huid, het verwijderen van eventuele pustels en het verminderen van de vurige roodheden in het gezicht. De huid zal bovendien weer prettig aanvoelen.

Couperose Intensieve Licht Pulsen (IPL) vanaf € 60,00

De verwijde bloedvaatjes worden door de intensieve lichtpulsen gecoaguleerd(gestold) waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.

Eczeem vanaf € 75,00

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Exclusieve gezichtsbehandelingen

Anti-aging ASAPEEL € 89,00

Een speciale behandeling met een ASA peeling die diep in de huid dringt en daar de tussenstof tussen de cellen verwijdert. De huidcel wordt hierdoor toelaatbaar voor voedingsstoffen en afvalstoffen kunnen de cel verlaten.Daardoor ontstaat cel vernieuwing en nemen we huidverbetering waar. Na één behandeling ziet u al verschil. Afhankelijk van de blootstelling aan zon na de behandeling, kan de peeling worden vervangen door andere effectieve behandelmethodes.

Hyaluronic € 89,00

Vochtregulerende behandeling met hyaluronzuur.

Stri-Pexan anti-rimpel behandeling € 89,00

Effectief tegen lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.

C Pure € 89,00

Maakt de huid glad, egaliseert de teint (pigmentatie) en geeft een frisse uitstraling

Caviar Power Imperial Super lifting treatment € 95,00

Anti-aging voor een strakke, stevige huid.

CS lll Collagen Stimulation € 89,00

Stimuleert de aanmaak van collageen voor stevigheid en minder rimpels.

Anti-aging hals vanaf  € 50,00

Behandeling hals en onderkin met fruitzuurpeeling, concentraat, vacuümzuigmassage , HF massage, geluidsgolven of IPL ( intensive lichtpulsen60

Lymfedrainage massage € 60,00

Massage die de afvoer van afvalstoffen stimuleert via het lymfestelsel. Wonden genezen sneller, littekens verminderen, de weerstand wordt vergroot. Daarnaast neemt de huid werkstoffen beter op.

Verwijderen van huidoneffenheden vanaf € 35,00

Couperose, gerstekorrels, talgcysten, bindweefselbultjes, steelwratjes, ouderdomswratten en pigmentvlekken zijn vaak goed te verwijderen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Littekenbehandeling vanaf € 60,00

Geluidsgolven of Intensieve Licht Pulsen kunnen de huid met littekens aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van het litteken en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten vooral in combinatie met een peeling.

Hidradenitis vanaf € 80,00

Behandelen van ontstoken haarzakjes ( abcesses) en pustels d.m.v. IPL-laser en eventueel het uitreinigen van pustels.

Lichaam

Quarzbank – rug, schouders, nek stempelmassage €49,00

Bij de Quarzbank wordt u ‘ondergedompeld’ in een bad met Alpha-quarz. De milde, droge warmte van het quarz  dringt diep in het lichaam en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning.

Quarzbank – complete lichaamsstempelmassage €89,00

Bij de Quarzbank wordt u ‘ondergedompeld’ in een bad met Alpha-quarz. De milde, droge warmte van het quarz  dringt diep in het lichaam en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning.

Vet / Striae / Cellulitis verwijderen vanaf € 59,00

Geluidsgolven kunnen de huid met striae of cellulitis aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Bij het verwijderen van vet breken de geluidsgolven de vetcellen af in vet en vocht. Het vocht verdwijnt via het lymfatisch systeem dus via de nieren. Het vetweefsel wordt door de lever afgebroken. U begrijpt dat het van belang is dat nieren en lever goed functioneren. Verder is het belangrijk dat u twee liter water drinkt per dag, voldoende beweegt en een aangepast eetpatroon heeft. Met één behandeling kunt u ervaren dat er centimeters weg zijn. Vooral mooi voor plaatsen op het lichaam waar de vetophopingen moeilijk weg gaan.

Ontharen

Harsen

Het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van hars en strips waarbij de haren, inclusief de haarwortel, er in een vloeiende beweging uit worden getrokken.

Harsen bovenlip € 12,00 / tijdens gezichtsbehandeling € 10,00

Harsen bovenlip + kin € 20,00 / tijdens gezichtsbehandeling € 17,50

Harsen hele gezicht € 22,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 20,00

Harsen gezicht + hals € 25,00 / tijdens gezichtsbehandeling € 22,50

Harsen hals + kaaklijn € 17,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 15,00

Harsen bovenlichaam voorzijde € 40,00

Harsen rug € 49,00

Harsen oksels € 30,00

Harsen bikinilijn € 30,00

Harsen onderbenen € 49,00

Harsen benen helemaal € 69,00

Permanent ontharen (IPL)

Door middel van Intensieve Licht Pulsen (IPL) wordt de haarfollikel vernietigd waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Tarieven behandelingen per keer:

Permanent ontharen (IPL) bovenlip € 40,00

Permanent ontharen (IPL) bovenlip en kin € 80,00

Permanent ontharen (IPL) rug € 270,00

Permanent ontharen (IPL) oksels € 70,00

Permanent ontharen (IPL) onderbenen € 195,00

Permanent ontharen (IPL) bikinilijn € 99,00

Permanent ontharen (IPL) benen helemaal € 295,00

Elektrisch ontharen

Een warme naald wordt in de haarschacht gestoken waardoor de haarfollikel wordt vernietigd en er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Afhankelijk van de hoeveelheid haren en de plaats, is dit een traject van ongeveer anderhalf à twee jaar. In die periode neemt de haargroei af en zullen ze uiteindelijk weg zijn.

Elektrisch ontharen  vanaf € 30,00

Pedicure
Alle pedicurebehandelingen vinden plaats in de PediSpa ruimte. In deze ruimte staan banken met voetenbad.

Pedicure € 42,00

met aanbrengen gellak € 30,00 extra

Pedicure 15 minuten deelbehandeling € 25,00

Kunstnagel € 25,00 (Polyacrylgel) excl. tijd

Nagelreparatie € 20,00 (acryl) excl. tijd

 

 

Schimmelnagel d.m.v. Intensieve Licht Pulsen

1 voet € 32,00 | 2 voeten € 62,00

Nagels lakken met gellak € 30,00

Nagels vijlen en lakken € 40,00

Verwijderen gellak € 12,50. Wordt niet gerekend bij aanbrengen nieuwe lak.

Manicure

Klassieke manicure zonder lak € 55,00

De handen en nagels worden verzorgd door middel van scrub, massage en een masker. Ook de nagels worden netjes afgewerkt.

Nagels lakken met gellak € 30,00

Nagels vijlen en lakken € 40,00

Verwijderen gellak € 12,50. Wordt niet gerekend bij aanbrengen nieuwe lak.

Overige

Afhalen product: U kunt tijd inplannen om uw producten te komen kopen op een tijdstip dat u schikt.

Consult € 20,00   Hierbij wordt de huid onderzocht n.a.v. uw vraag. Vervolgens geven we advies voor verzorging en/of eventuele behandeling.

Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

                      

Algemene voorwaarden Chamomilla

covid-19-hygieneprotocol-schoonheidsspecialisten-versie-1-0-5-5-2020 (1)

Maandag09:00 – 21.00 uur
Dinsdag09:00 – 17:30 uur
Woensdag09:00 – 17:30 uur
Donderdag09:00 – 21.00 uur
Vrijdag09:00 – 17:30 uur
Zaterdag1x in de 4 weken

Wij zijn verkooppunt van de mineralen en edelstenen van Le Origini.

Wilt u met uw bedrijf ook verkooppunt worden? U kunt zich aanmelden via 06-23854980 (Janny Jansen) en/of informatie verkrijgen.

 

Volg ons ook op  en