We bieden behandelingen van top tot teen

Chamomilla’s directeur/eigenaar Janny Jansen-Reurich is medisch schoonheidsspecialiste dermatologie, gediplomeerd pedicure en momenteel in opleiding voor medisch pedicure. Zij biedt alle schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen én huidverbeterende behandelingen voor het hele lichaam, van top tot teen. Er wordt gewerkt met:

  • Dalton Marine Cosmetics” met het unieke “Celumer Extract” waardoor huidverbetering van binnenuit, bij de opperhuidcellen begint.
  • Klapp Cosmetics, een zeer innovatief huidverbeteringsmerk voor alle huidtypen en fantastische anti-aging treatments.
  • Déesse abrikozenolie lijn.
  • Natural Spray-tan van Marc Inbane
  • Magnetic nail polish. Deze nagellak heeft dezelfde eigenschappen als gellak; ziet er mooi uit, droogt snel en kan tegen een stootje. Voordeel: u kunt het gewoon makkelijk zelf aanbrengen en zelf verwijderen zonder dat het de conditie van de nagels aantast. Natuurlijk verzorgen wij het lakken van de nagels graag voor u!
  • Voetproducten:Samenwerkende Pedicures, Mykored, Tea tree oil van hoge kwaliteit Van Dalton Marine Cosmetics, Voetmaskers van Klapp Cosmetics.

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen zijn altijd gericht op verbetering, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Genieten en huid verbeteren tegelijk. Het doel van de behandeling is om uw huid er zo goed mogelijk uit te laten zien en te laten aanvoelen. Na de reiniging wordt de huid grondig onderzocht. Er wordt een huiddiagnose gesteld waarop vervolgens één of meerdere behandelingen worden afgestemd. Huidverbetering kan het beste gerealiseerd worden samen met u. Wij zetten in de praktijk een huidverbeteringsproces in gang waarmee u thuis, met het op de juiste wijze verzorgen van de huid, verder gaat. Wij geven u na de huidanalyse een beautypaspoort met daarin deskundig advies over geschikte producten en toepassing hiervan. Voor het bijwerken van de wenkbrauwen tijdens een gezichtsbehandeling worden geen extra kosten gerekend. Voor het modelleren van uw wenkbrauwen vragen wij een kleine meerprijs.

Gediplomeerde specialisten

Chamomilla staat bij de ANBOS geregistreerd als acnebehandelaar, behandelaar elektrisch ontharen, ontharingstechnieken (Laser en Lichtflits) en medisch camouflage  en is als zodanig bij alle zorgverzekeraars bekend. Chamomilla is tevens in het bezit van een agb-code. U komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of zorgverzekeraar. In maart 2018 heeft zij de specialisatie manuele lymfedrainage massage voor decolleté, hals en gelaat gehaald.

Voor pedicurebehandelingen wordt u deskundig en professioneel geholpen door eigenares Janny. Het is uiteraard mogelijk bij haar een pedicurebehandeling te combineren met een schoonheidsbehandeling. Bij ons is het mogelijk om schimmelnagels succesvol te behandelen d.m.v. Intensieve Licht Pulsen in combinatie met anti schimmel producten.

Annemiek Wisman, schoonheidsspecialiste, heeft in 2018 de basis- en vervolgopleiding dermatologie met succes voltooid.

Permanente Make-Up wordt verzorgd door onze PMU artist/specialiste Linda Reurich. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het maken van de mooiste wenkbrauwen, oog- en liplijnen conform de nieuwste ontwikkelingen. Op de website, facebook en instagram wordt u geïnformeerd over mogelijke data dat u hiervoor terecht kunt. Wij hebben een vergunning van de GGD om deze behandelingen te kunnen uitvoeren.

Schoonheidsbehandelingen

Intense Facial € 62,00

Diep reinigen, verwijderen van onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, masker en dag/avond verzorging.

Deluxe Facial  € 73,50

Alles van de intense facial inclusief massage en uitgebreid met insluizen van nog meer voedende werkstoffen.

Relaxing Facial € 86,00

Een weldadige gezichtsbehandeling met uitgebreide massage van hoofd, gezicht, hals en decolleté.

Aanvullen met fruitzuurpeeling + € 10,00

In overleg meerprijs voor uitbreiding van behandeling

 

Wimpers verven  € 15,00

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt. Wij hebben voor de gevoelige huid speciale verf.

Wenkbrauwen modelleren € 20,00

Uw wenkbrauwen worden (weer) in model gebracht.

Wenkbrauwen bijwerken € 15,00

Overtollige haartjes worden weggehaald.

Wenkbrauwen verven € 12,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 10,00

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt. Wij hebben voor de gevoelige huid speciale verf.

Spray-tan bovenlichaam € 37,50

Gezicht, hals, nek, decolleté, schouders, armen, buik en rug

Spray-tan benen € 27,50

Bovenbenen, onderbenen en voeten.

Spray-tan bovenlichaam exclusief gezicht, buik en rug € 27,50

Hals, nek, decolleté, schouders en armen

*Voor bruiden of dames met een strapless (feest)jurk met blote armen, decolleté en hals kunnen wij de huid een gekleurde teint geven. De spray-tan bevat hoogwaardige zuivere stoffen.

 

Bruidsmake-up inclusief proefbehandeling € 99,50

Op jouw mooiste dag maken wij jouw bruidsoutfit tot een plaatje. Komen de daggasten ook mee met u voor de make-up verzorging dan ontvangen zij korting.

Dag- / avondmake-up € 35,00

Bent u daggast op een bruiloft, heeft u een feest of andere bijzondere gelegenheid? Wij zorgen dat u met een perfecte look voor de dag komt!

Huidverbetering

Acne € 37,00

Wanneer wij na een aantal behandelingen de huid in balans hebben, is regelmatig onderhoud belangrijk. Tijdens dit half uur verzorgen wij een diepe reiniging van de huid en verwijderen we onzuiverheden.

Acne Deluxe € 67,00

Wanneer u met acnebehandelingen begint, zijn behandelingen van 60 minuten nodig om ervoor te zorgen dat de huid in balans komt. Dit kan een aantal maanden duren waarna u vervolgens kunt overgaan op behandelingen van 30 minuten.

Couperose / Rosacea € 73,50

Een behandeling gericht op het kalmeren van de huid, het verwijderen van eventuele pustels en het verminderen van de vurige roodheden in het gezicht. De huid zal bovendien weer prettig aanvoelen.

Couperose Intensieve Licht Pulsen (IPL) € 55,00

De verwijde bloedvaatjes worden door de intensieve lichtpulsen gecoaguleerd(gestold) waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.

Psoriasis € 73,50

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Eczeem € 73,50

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Extreem droge huid € 73,50

Behandeling met zeer hoogwaardige  en zuivere  producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Anti-aging Intensive € 89,00

Een speciale behandeling met een ASA peeling die diep in de huid dringt en daar de tussenstof tussen de cellen verwijdert. Daardoor ontstaat cel vernieuwing en nemen we huidverbetering waar. Na één behandeling ziet u al verschil. Afhankelijk van de blootstelling aan zon na de behandeling, kan de peeling worden vervangen door andere effectieve behandelmethodes.

Anti-aging Deluxe € 99,00

Anti-aging Intensive + geluidsgolven

Anti-aging Excellent € 109,00

Anti-aging Intensive + Intensieve Licht Pulsen (IPL)

Anti-aging hals – Intensive € 50,00

Behandeling hals en onderkin met fruitzuurpeeling, vacuümzuig of HF massage en voedende werkstoffen.

Anti-aging hals – Deluxe € 89,00

Anti-aging hals – Intensive + geluidsgolven of Intensieve Licht Pulsen (IPL).

Anti-aging bindweefselmassage € 49,00

Een gezichtsmassage die werkt op de diepere laag van de huid met een verstevigend effect en vermindering van rimpels.

Lymfedrainage massage € 59,00

Massage die de afvoer van afvalstoffen stimuleert via het lymfestelsel. Wonden genezen sneller, littekens verminderen, de weerstand wordt vergroot. Daarnaast neemt de huid werkstoffen beter op.

Verwijderen van huidoneffenheden vanaf € 30,00

Couperose, gerstekorrels, talgcysten, bindweefselbultjes, steelwratjes, ouderdomswratten en pigmentvlekken zijn vaak goed te verwijderen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Littekenbehandeling vanaf € 60,00

Geluidsgolven kunnen de huid met littekens aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van het litteken en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten vooral in combinatie met een peeling.

Lichaam

Quarzbank – rug, schouders, nek stempelmassage €45,00

Bij de Quarzbank wordt u ‘ondergedompeld’ in een bad met Alpha-quarz. De milde, droge warmte van het quarz  dringt diep in het lichaam en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning.

Quarzbank – complete lichaamsstempelmassage €85,00

Bij de Quarzbank wordt u ‘ondergedompeld’ in een bad met Alpha-quarz. De milde, droge warmte van het quarz  dringt diep in het lichaam en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning.

Vet / Striae / Cellulitis verwijderen vanaf € 55,00

Geluidsgolven kunnen de huid met striae of cellulitis aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Bij het verwijderen van vet breken de geluidsgolven de vetcellen af in vet en vocht. Het vocht verdwijnt via het lymfatisch systeem dus via de nieren. Het vetweefsel wordt door de lever afgebroken. U begrijpt dat het van belang is dat nieren en lever goed functioneren. Verder is het belangrijk dat u twee liter water drinkt per dag, voldoende beweegt en een aangepast eetpatroon heeft. Met één behandeling kunt u ervaren dat er centimeters weg zijn. Vooral mooi voor plaatsen op het lichaam waar de vetophopingen moeilijk weg gaan.

Ontharen

Harsen

Het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van hars en strips waarbij de haren, inclusief de haarwortel, er in een vloeiende beweging uit worden getrokken.

Harsen bovenlip € 12,00 / tijdens gezichtsbehandeling € 10,00

Harsen bovenlip + kin € 20,00 / tijdens gezichtsbehandeling € 17,50

Harsen hele gezicht € 22,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 20,00

Harsen gezicht + hals € 25,00 / tijdens gezichtsbehandeling € 22,50

Harsen hals + kaaklijn € 17,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 15,00

Harsen bovenlichaam voorzijde € 30,00

Harsen rug € 30,00

Harsen oksels € 25,00

Harsen bikinilijn € 25,00

Harsen onderbenen € 25,00

Harsen benen helemaal € 40,00

Permanent ontharen (IPL)

Door middel van Intensieve Licht Pulsen (IPL) wordt de haarfollikel vernietigd waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Permanent ontharen (IPL) bovenlip € 40,00

Permanent ontharen (IPL) bovenlip en kin € 80,00

Permanent ontharen (IPL) rug € 260,00

Permanent ontharen (IPL) oksels € 69,00

Permanent ontharen (IPL) onderbenen € 160,00

Permanent ontharen (IPL) bikinilijn € 99,00

Permanent ontharen (IPL) benen helemaal € 260,00

Elektrisch ontharen

Een warme naald wordt in de haarschacht gestoken waardoor de haarfollikel wordt vernietigd en er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Afhankelijk van de hoeveelheid haren en de plaats, is dit een traject van ongeveer anderhalf à twee jaar. In die periode neemt de haargroei af en zullen ze uiteindelijk weg zijn.

Elektrisch ontharen  vanaf € 27,50

Pedicure
Alle pedicurebehandelingen vinden plaats in de PediSpa ruimte. In deze ruimte staan banken met voetenbad.

Pedicure € 40,50

met nagellak + € 15,00

Likdoorn(s) verwijderen vanaf € 25,00

Eelt verwijderen vanaf € 25,00

Schimmelnagel d.m.v. Intensieve Licht Pulsen

1 voet € 30,00 | 2 voeten € 60,00

Nagels lakken € 15,00

Nagels vijlen en lakken € 25,00

 

Manicure

Klassieke manicure zonder lak € 50,00

De handen en nagels worden verzorgd door middel van scrub, massage en een masker. Ook de nagels worden netjes afgewerkt.

Nagels lakken € 15,00

Nagels vijlen en lakken € 25,00

Overige

Afhalen product: U kunt tijd inplannen om uw producten te komen kopen op een tijdstip dat u schikt.

Consult € 15,00   Hierbij wordt de huid onderzocht n.a.v. uw vraag. Vervolgens geven we advies voor verzorging en/of eventuele behandeling. Wanneer u a.d.h.v. dit consult producten aanschaft, vervalt het tarief van het consult.

Afspraak

Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

                      

Algemene voorwaarden Chamomilla

covid-19-hygieneprotocol-schoonheidsspecialisten-versie-1-0-5-5-2020 (1)

Maandag09:30 – 17:30 uur en 18.30 – 21.00 uur
Dinsdag09:30 – 17:30 uur en 18:30 – 21:00 uur
Woensdag10:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur en 18.30 – 21.00 uur
Vrijdag11:00 – 17:30 uur
zaterdag1 x in de 4 weken

 

Wij zijn verkooppunt van de mineralen en edelstenen van Le Origini.

Wilt u met uw bedrijf ook verkooppunt worden? U kunt zich aanmelden via 06-23854980 (Janny Jansen) en/of informatie verkrijgen.

In overleg zijn arrangementen vanaf 2 personen op zaterdag en andere tijden bespreekbaar.

Volg ons ook op  en