We bieden behandelingen van top tot teen

Chamomilla’s directeur/eigenaar Janny Jansen-Reurich is medisch schoonheidsspecialiste dermatologie, gediplomeerd pedicure en momenteel in opleiding voor medisch pedicure. Zij biedt alle schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen én huidverbeterende behandelingen voor het hele lichaam, van top tot teen. Er wordt gewerkt met:

 • Dalton Marine Cosmetics” met het unieke “Celumer Extract” waardoor huidverbetering van binnenuit, bij de opperhuidcellen begint.
 • Déesse make-up en verzorgingsproducten
 • Natural Spray-tan van Marc Inbane
 • Magnetic nail polish. Deze nagellak heeft dezelfde eigenschappen als gellak; ziet er mooi uit, droogt snel en kan tegen een stootje. Voordeel: u kunt het gewoon makkelijk zelf aanbrengen en zelf verwijderen zonder dat het de conditie van de nagels aantast. Natuurlijk verzorgen wij het lakken van de nagels graag voor u
 • Voetproducten:Samenwerkende pedicures, Mykored en Cantharos

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen zijn altijd gericht op verbetering, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Genieten en huid verbeteren tegelijk. Het doel van de behandeling is om uw huid er zo goed mogelijk uit te laten zien en te laten aanvoelen. Na de reiniging wordt de huid grondig onderzocht. Er wordt een huiddiagnose gesteld waarop vervolgens één of meerdere behandelingen worden afgestemd. Huidverbetering kan het beste gerealiseerd worden samen met u. Wij zetten in de praktijk een huidverbeteringsproces in gang waarmee u thuis, met het op de juiste wijze verzorgen van de huid, verder gaat. Wij geven u na de huidanalyse een beautypaspoort met daarin deskundig advies over geschikte producten en toepassing hiervan. Voor het bijwerken van de wenkbrauwen tijdens een gezichtsbehandeling worden geen extra kosten gerekend. Voor het modelleren van uw wenkbrauwen vragen wij een kleine meerprijs.

Gediplomeerde specialisten

Chamomilla staat bij de ANBOS geregistreerd als acnebehandelaar, behandelaar elektrisch ontharen, ontharingstechnieken (Laser en Lichtflits) en medisch camouflage  en is als zodanig bij alle zorgverzekeraars bekend. Chamomilla is tevens in het bezit van een agb-code. U komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of zorgverzekeraar. In maart 2018 heeft zij de specialisatie manuele lymfedrainage massage voor decolleté, hals en gelaat gehaald.

Voor pedicurebehandelingen wordt u deskundig en professioneel geholpen door eigenares Janny. Het is uiteraard mogelijk bij haar een pedicurebehandeling te combineren met een schoonheidsbehandeling. Bij ons is het mogelijk om schimmelnagels succesvol te behandelen d.m.v. Intensieve Licht Pulsen in combinatie met anti schimmel producten.

Annemiek Wisman, schoonheidsspecialiste, heeft in 2018 de basis- en vervolgopleiding dermatologie met succes voltooid.

Permanente Make-Up wordt verzorgd door onze PMU artist/specialiste Linda Reurich. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het maken van de mooiste wenkbrauwen, oog- en liplijnen conform de nieuwste ontwikkelingen. Op de website, facebook en instagram wordt u geïnformeerd over mogelijke data dat u hiervoor terecht kunt. Wij hebben een vergunning van de GGD om deze behandelingen te kunnen uitvoeren.

Schoonheids- en verwenbehandelingen

Ontspannende gezichtsbehandelingen vanaf € 61,00

 • Intense Facial: diep reinigen, verwijderen van onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, masker en dag/avond verzorging € 61,00

 • Facial de Luxe: alles van de intense facial inclusief massage en uitgebreid met insluizen van nog meer voedende werkstoffen. € 72,50
 • Bio Cellulose Facial: voor een boost aan hydratatie, meer stevigheid en minder rimpels € 74,50

 • Mousse au Masque Facial: het moussemasker dat de huid herstelt van o.a. zonschade, huidveroudering tegen gaat, hydrateert en voedt.€ 72,50

 • Oxygenbubblemask voor het in de huid brengen van zuurstof voor verbetering van het totale huidbeeld met een frisse teint € 74,50

 • Relaxing facial: een weldadige gezichtsbehandeling met uitgebreide massage van hoofd, gezicht, hals en decolleté. € 85,00
 • Aanvullen met fruitzuurpeeling + € 10,00

Hals/onderkin verstevigende anti-aging behandelingen:

 • A. 30 minuten met fruitzuurpeeling, vacuümzuig of HF massage en voedende werkstoffen € 40,00
 • B. 45 minuten evenals A inclusief geluidsgolven € 89,00
 • C. 30 evenals A minuten inclusief intensieve licht pulsen € 99,00

Harsen vanaf € 12,00 -voor het verwijderen van ongewenste haargroei, zowel in het gelaat als op het lichaam.

Modelleren van de wenkbrauwen € 20,00 / bijwerken wenkbrauwen € 15,00

Cosmetische hand- of voetverzorging vanaf € 50,00 met nagellak + € 10,00 Alleen nagels lakken € 15,00 incl. vijlen € 20,00

 

Pedicure behandeling in onze Pedispa 30 minuten € 39,50

Schimmelnagels behandelen d.m.v. Intensieve Licht Pulsen:

1 voet € 30,00 – 2 voeten € 60,00 

Kleuren van wenkbrauwen en wimpers resp. € 10,00 en € 14,00.

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt. Wij hebben voor de gevoelige huid speciale verf.

 

Bruidsmake-up inclusief proefbehandeling € 99,50

Op jouw mooiste dag maken wij jouw bruidsoutfit tot een plaatje. Komen de daggasten ook mee met u voor de make-up verzorging dan ontvangen zij korting.

Dag- / avondmake-up € 35,00

Bent u daggast op een bruiloft, heeft u een feest of andere bijzondere gelegenheid? Wij zorgen dat u met een perfecte look voor de dag komt!

Marc Inbane natural Spray-Tan behandeling

gezicht, hals, nek, decolleté, armen, buik  en rug € 35,00
hals, nek, decolleté, schouders en armen € 25,00
benen € 25,00

Voor bruiden of dames met een strapless (feest)jurk met blote armen, decolleté en hals kunnen wij de huid een gekleurde tint geven. De spray-tan bevat hoogwaardige zuivere stoffen.

Aanschaf Marc Inbane natural Spray-tan met handschoen voor thuisgebruik € 49,90
Proefbehandeling Natural Spray-Tan beperkt lichaamsdeel € 10,00
Huidverbeterende behandelingen

Acne (30 minuten) € 35

Wanneer wij na een aantal behandelingen de huid in balans hebben, is regelmatig onderhoud belangrijk. Tijdens dit half uur verzorgen wij een diepe reiniging van de huid en verwijderen we onzuiverheden.

Acne (45 minuten) € 50

Acne (60 minuten) € 65

Wanneer u met acnebehandelingen begint, zijn behandelingen van 60 minuten nodig om ervoor te zorgen dat de huid in balans komt. Dit kan een aantal maanden duren waarna u vervolgens kunt overgaan op behandelingen van 45 en uiteindelijk voor onderhoud naar 30 minuten.

Couperose / rosacea € 72,50

Een behandeling gericht op het kalmeren van de huid, het verwijderen van eventuele pustels en het verminderen van de vurige roodheden in het gezicht. De huid zal bovendien weer prettig aanvoelen.

Couperosebehandeling d.m.v. CMP-vanaf € 65,00

De verwijde bloedvaatjes worden door de intensieve lichtpulsen gecoaguleerd(gestold) waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.

Couperosebehandeling d.m.v. elektrocoagulatie – afhankelijk van omvang vanaf € 30,00

D.m.v. wisselstroom coaguleren (stollen) we de bloedvaatjes waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Ook hiermee kan het zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn. In de zomer (boven de 21 graden) kunnen deze behandelingen niet plaats vinden omdat de warmere temperatuur de bloedvaatjes doet uitzetten waardoor er weinig tot geen effect na de behandeling zal zijn.

Eczeem € 72,50

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Extreem droge huid € 72,50

Behandeling met zeer hoogwaardige  en zuivere  producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Behandelingen met medische peelings

Anti-aging behandelingen vanaf € 82,50

Een speciale behandeling met een peeling die diep in de huid dringt en daar de tussenstof tussen de cellen verwijdert. Daardoor ontstaat celvernieuwing en nemen we huidverbetering waar. Na één behandeling ziet u al verschil. Wij adviseren in de meeste gevallen met een kuur te beginnen en dit vervolgens af te bouwen. Voorbehandeling thuis is noodzakelijk evenals nabehandeling. Laat u goed informeren voordat u aan deze behandeling of kuur begint.

Behandelen van huidproblemen € 82,50

Wij hebben speciale peelings gericht op acne en rosacea. Deze kunnen we aanvullen op de reguliere behandelingen voor deze huidproblemen. Voorbehandeling en nabehandeling thuis is noodzakelijk. Laat u vooraf goed informeren.

Verwijderen van huidoneffenheden

Couperose, gerstekorrels, talgcysten, bindweefselbultjes, steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken en dergelijke vanaf € 30,00

Bultjes, steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken, couperose, talgcysten enz. zijn vaak goed te verwijderen Soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Medische camouflage

Eén behandeling (60 minuten) € 80 afhankelijk van de grootte (bijv. voor een bruiloft of feest)

Heeft u een litteken, plek, tatoeage o.i.d. die u bij het dragen van een bepaalde outfit op een speciale gelegenheid wilt verbergen? Dat kan door toepassing van camouflagetherapie. Met camouflagecrème die sterke pigmentstoffen bevat, kunnen we verbergen wat met normale make-up niet te realiseren is.

Zelf leren camoufleren in drie behandelingen: € 80 per behandeling + aanschaf camouflageproducten; vergoeding (camouflage in gezicht) is mogelijk bij aanvullende verzekering

Heeft u een aandoening op de huid die u liever niet deelt met anderen dan kunt u in een sessie van drie behandelingen leren dagelijks camouflage bij u zelf aan te brengen. Dit kan vergoed worden wanneer u aanvullend verzekerd bent.

IPL behandelingen

Huidverjonging d.m.v. CMP vanaf € 60,00

Intensieve lichtpulsen kunnen rimpels verminderen, huidstructuur verbeteren, de spierspanning stimuleren en de huid verstevigen. Ook mooi in combinatie met een peeling!

Littekenbehandeling d.m.v. CMP vanaf € 60,00

Met intensieve Lichtpulsen zeker in combinatie met een fruitzuurpeeling, kunnen wij de huid met een litteken vaak goed verbeteren. Niet altijd gaat een litteken helaas volledig weg. Dit is mede afhankelijk van het soort litteken, hoe lang het aanwezig is e.d. Wij informeren u graag. Kom gerust vrijblijvend langs voor een intake.

Pigmentbehandeling d.m.v. CMP afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied

Met name bij omvangrijke pigmentvlek(ken) hanteren we intensieve lichtpulsen eventueel in combinatie met een fruitzuurpeeling.

Meestal zijn meerdere behandelingen nodig. vanaf € 60,00

Ultrasoon behandelingen / geluidsgolven

Vet verwijderen:

60 min € 95,00 / 30 min € 55,00

De geluidsgolven breken de vetcellen af in vocht en vetweefsel. Het vocht verdwijnt via het lymfatisch systeem dus via de nieren. Het vetweefsel wordt door de lever afgebroken. U begrijpt dat het van belang is dat nieren en lever goed functioneren. Verder is het belangrijk dat u twee liter water drinkt per dag, voldoende beweegt en een aangepast eetpatroon heeft. Met één behandeling kunt u ervaren dat er centimeters weg zijn. Vooral mooi voor plaatsen op het lichaam waar de vetophopingen moeilijk weg gaan.

Striae behandeling 60 min € 95,00 / 30 min € 55,00

Geluidsgolven kunnen de huid met striae aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van de striae en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Cellulitis behandeling 60 min € 95,00 / 30 min € 55,00

Geluidsgolven kunnen de huid met cellulitis aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van de cellulitis en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Therapie 3 kuur 60 min € 255,00

Therapie 6 kuur 60 min € 450,00

De Therapie kuur dient als pakketprijs in één keer bij de eerste behandeling te worden voldaan.

Huidverjonging vanaf € 60,00

Met geluidsgolven hebben wij verschillende programma’s om de huid te verbeteren; verstevigen, rimpelbehandeling en spierspanning stimuleren. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Littekenbehandeling vanaf € 60,00

Geluidsgolven kunnen de huid met littekens aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van het litteken en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten vooral in combinatie met een peeling.

Afspraak

Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

                      

Algemene voorwaarden Chamomilla

Maandag09:30 – 17:30 uur en 18.30 – 21.00 uur
Dinsdag09:30 – 17:30 uur en 18:30 – 21:00 uur
Woensdag10:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur en 18.30 – 21.00 uur
Vrijdag11:00 – 17:30 uur
zaterdag1 x in de 4 weken

 

In overleg zijn arrangementen vanaf 2 personen op zaterdag en andere openingstijden bespreekbaar.

Volg ons ook op  en