We bieden behandelingen van top tot teen

Chamomilla’s directeur/eigenaar Janny Jansen-Reurich is medisch schoonheidsspecialiste dermatologie, gediplomeerd pedicure met certificaten t.b.v. nagelreparatie en nagelvernieuwing en nagelbeugels plaatsen. Zij biedt alle schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen én huidverbeterende behandelingen voor het hele lichaam, van top tot teen. Er wordt gewerkt met:

  • Dalton Marine Cosmetics” met het unieke “Celumer Extract” waardoor huidverbetering van binnenuit, bij de opperhuidcellen begint.
  • G.M. Collin, voor de collageenlijn met meer dan 90% puur collageen!
  • Klapp Cosmetics, een zeer innovatief huidverbeteringsmerk voor alle huidtypen en fantastische anti-aging treatments.
  • Déesse abrikozenolielijn en lipsticks.
  • BeJeweld Gellak. Zeer mooie lak met als basis een rubberbase.
  • Voetproducten:Peclavus, diverse crèmes mede geschikt voor diabetici, Dalton Marine Cosmetics’ tea tree oil. Deze tea tree oil bevat buiten het celumer extract ook nog eens 40% van de werkzame stof die tea tree oil de effectieve werking geeft tegen bacteriën, schimmels en virussen. Het helpt ook tegen jeuk door insectenbeten.

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen zijn altijd gericht op verbetering, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Genieten en huid verbeteren tegelijk. Het doel van de behandeling is om uw huid er zo goed mogelijk uit te laten zien en te laten aanvoelen. Na de reiniging wordt de huid grondig onderzocht. Er wordt een huiddiagnose gesteld waarop vervolgens één of meerdere behandelingen worden afgestemd. Huidverbetering kan het beste gerealiseerd worden samen met u. Wij zetten in de praktijk een huidverbeteringsproces in gang waarmee u thuis, met het op de juiste wijze verzorgen van de huid, verder gaat. Wij geven u na de huidanalyse een beautypaspoort met daarin deskundig advies over geschikte producten en toepassing hiervan. Voor het bijwerken van de wenkbrauwen tijdens een gezichtsbehandeling worden geen extra kosten gerekend. Voor het modelleren van uw wenkbrauwen vragen wij een kleine meerprijs.

Gediplomeerde specialisten

Chamomilla staat bij de ANBOS geregistreerd als acnebehandelaar, behandelaar elektrisch ontharen, ontharingstechnieken (Laser en Lichtflits) en medisch camouflage  en is als zodanig bij alle zorgverzekeraars bekend. Chamomilla is tevens in het bezit van een agb-code. U komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of zorgverzekeraar. In maart 2018 heeft zij de specialisatie manuele lymfedrainage massage voor decolleté, hals en gelaat gehaald.

Voor pedicurebehandelingen wordt u deskundig en professioneel geholpen door eigenares Janny. Het is uiteraard mogelijk bij haar een pedicurebehandeling te combineren met een schoonheidsbehandeling. Bij ons is het mogelijk om schimmelnagels succesvol te behandelen d.m.v. Intensieve Licht Pulsen in combinatie met anti-schimmel producten.

Rhodé Petter is allround schoonheidsspecialiste

Aurelia Koziol, schoonheidsspecialiste

Vera Bakker, schoonheidsspecialiste

Permanente Make-Up wordt verzorgd door onze PMU artist/specialiste Linda Reurich. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring met het maken van de mooiste wenkbrauwen, oog- en liplijnen conform de nieuwste ontwikkelingen. Op de website wordt u geïnformeerd over mogelijke data dat u hiervoor terecht kunt. Wij hebben een vergunning van de GGD om deze behandelingen te kunnen uitvoeren.

Cosmetisch Arts mevrouw G. Omar. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring met onder andere injectables. Zij is er meestal op een donderdag in de 4 weken.

Lash Volume Lift: Naast wimperextensions kunt o ook kiezen voor een Lash Volume Lift. Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en te krullen zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. De krul gaat er niet meer uit dus het is niet nodig nog een wimperkrultang te gebruiken. Wij werken met Perfect Eyelash  dat gebaseerd is op natuurlijke, milde en efficiënte werkstoffen. Extra volume van de wimpers wordt gecreëerd door toevoeging van keratine, collageen en vitamine E. U kunt er voor kiezen om de wimpers aansluitend te verven voor een finishing touch! Het effect van de Lash Volume lift is 6 tot 9 weken zichtbaar!

Schoonheidsbehandelingen

Intense Facial € 75,00

Diep reinigen, verwijderen van onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, masker en dag/avond verzorging.

Deluxe Facial  € 89,00

Alles van de intense facial inclusief massage en uitgebreid met insluizen van serums en concentraten.

Lichttherapie heeft een huidverbeterende werking voor huidproblemen en heeft resultaat tegen huidveroudering. Licht aan- vaarwel huidprobleem, verslapte huid en rimpels. 30 min. € 49,00

Wimpers verven  € 21,00 tijdens gezichtsbehandeling € 19,00

Lash Volume Lift € 65,00  – met verven € 75,00

Dit is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, liften en volume te geven zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. De prachtige vorm blijft zes tot negen weken behouden.

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling.

Wenkbrauwen modelleren  € 27,50 uw wenkbrauwen worden (weer) in model gebracht.

Wenkbrauw bijwerken € 19,00 overtollige haartjes worden weggehaald.

Wenkbrauwen bijwerken + verven € 31

Wenkbrauwen verven € 17,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 15,50

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt.

Dag- / avondmake-up € 55,00

Bent u daggast op een bruiloft, heeft u een feest of andere bijzondere gelegenheid? Wij zorgen dat u met een perfecte look voor de dag komt!

Huidverbetering

Acne € 49,00

Wanneer wij na een aantal behandelingen de huid in balans hebben, is regelmatig onderhoud belangrijk. Tijdens dit half uur verzorgen wij een diepe reiniging van de huid en verwijderen we onzuiverheden.

Acne compleet € 89

Wanneer u met acnebehandelingen begint, zijn behandelingen van 60 minuten nodig om ervoor te zorgen dat de huid in balans komt. Dit kan een aantal maanden duren waarna u vervolgens kunt overgaan op behandelingen van 30 minuten.

Couperose / Rosacea vanaf € 89,00

Een behandeling gericht op het kalmeren van de huid, het verwijderen van eventuele pustels en het verminderen van de vurige roodheden in het gezicht. De huid zal bovendien weer prettig aanvoelen.

Couperose Intensieve Licht Pulsen (IPL) vanaf € 99

De verwijde bloedvaatjes worden door de intensieve lichtpulsen gecoaguleerd(gestold) waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.

Eczeem vanaf € 89,00

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Exclusieve gezichtsbehandelingen

G.M. Collin Collagen 90+ € 125

Deze exclusieve, veelgeprezen behandeling vermindert drastisch zichtbare rimpels en lijntjes. Een intens huidverjongende behandeling die zichtbare lijntjes en rimpels minimaliseert,   de huid verjongt en verstevigt voor een jeugdiger en egale uitstraling. De huid wordt gehydrateerd voor een voller en stralende huidteint.

G.M. Collin Hydrolift € 125

Deze behandeling is gericht op de verslapte huid rondom de mond en ogen ontstaan door afname van het onderhuids vetweefsel. Dit huidverouderingsproces gebeurt onder invloed van een eiwit. De behandeling is gericht op het het stoppen van de werking van dit eiwit om vervolgens werkstoffen toe te voegen die het onderhuids bindweefsel en het onderhuids vetweefsel verstevigen.

G.M. Collin SEA C SPA € 125

Deze behandeling heeft de belangrijke factor “de vitamine C”. Een krachtig 15% vitamine C anti-oxidant serum dat noodzakelijk is voor de aanmaak van collageen. Verder hydrateert het de huid, zorgt het voor het huidherstel na opgehoopte zonschade zodat het de huid verlicht wat een jeugdige uitstraling als effect heeft. Lijntjes en rimpels worden verminderd.

Anti-aging ASAPEEL Klapp Cosmetics vanaf € 97,50

Een speciale behandeling met een ASA peeling die diep in de huid dringt en daar de tussenstof tussen de cellen verwijdert. De huidcel wordt hierdoor toelaatbaar voor voedingsstoffen en afvalstoffen kunnen de cel verlaten. Daardoor ontstaat cel vernieuwing en nemen we huidverbetering waar. Na één behandeling ziet u al verschil. Afhankelijk van de blootstelling aan zon na de behandeling, kan de peeling worden vervangen door andere effectieve behandelmethodes.

Hyaluronic Klapp Cosmetics € 97,50

Vochtregulerende behandeling met hyaluronzuur. Een boost aan hydratatie. Heel mooi effect bij couperose, rosacea en de geïrriteerde huid en bij anti-aging. Voorziet alle lagen van de huid met Hyalurin zodat de lijntjes en rimpels naar boven geduwd worden.

Anti-aging hals vanaf  € 65,00

Behandeling hals en onderkin met fruitzuurpeeling, concentraat, vacuümzuigmassage , HF massage, geluidsgolven of IPL ( intensive lichtpulsen)

Lymfedrainage massage € 79,00

Massage die de afvoer van afvalstoffen stimuleert via het lymfestelsel. Wonden genezen sneller, littekens verminderen, de weerstand wordt vergroot. Daarnaast neemt de huid werkstoffen beter op.

Verwijderen van huidoneffenheden vanaf € 55,00

Couperose, gerstekorrels, talgcysten, bindweefselbultjes, steelwratjes, ouderdomswratten en pigmentvlekken zijn vaak goed te verwijderen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Littekenbehandeling vanaf € 89,00

Geluidsgolven of Intensieve Licht Pulsen kunnen de huid met littekens aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van het litteken en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten vooral in combinatie met een peeling.

Lichaam

Quarzbank – rug, schouders, nek stempelmassage € 57,50

Bij de Quarzbank wordt u ‘ondergedompeld’ in een bad met Alpha-quarz. De milde, droge warmte van het quarz  dringt diep in het lichaam en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning.

Quarzbank – complete lichaamsstempelmassage € 99,00

Bij de Quarzbank wordt u ‘ondergedompeld’ in een bad met Alpha-quarz. De milde, droge warmte van het quarz  dringt diep in het lichaam en zorgt daar voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot een diepe rust, wat zorgt voor algehele ontspanning.

Vet / Striae / Cellulitis verwijderen € 119,00

Geluidsgolven kunnen de huid met striae of cellulitis aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Bij het verwijderen van vet breken de geluidsgolven de vetcellen af in vet en vocht. Het vocht verdwijnt via het lymfatisch systeem dus via de nieren. Het vetweefsel wordt door de lever afgebroken. U begrijpt dat het van belang is dat nieren en lever goed functioneren. Verder is het belangrijk dat u twee liter water drinkt per dag, voldoende beweegt en een aangepast eetpatroon heeft. Met één behandeling kunt u ervaren dat er centimeters weg zijn. Vooral mooi voor plaatsen op het lichaam waar de vetophopingen moeilijk weg gaan.

Ontharen

Harsen

Het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van hars en strips waarbij de haren, inclusief de haarwortel, er in een vloeiende beweging uit worden getrokken.

Harsen bovenlip € 15,00/ tijdens gezichtsbehandeling € 13,00

Harsen bovenlip + kin € 22,50 / tijdens gezichtsbehandeling € 20,00

Harsen hele gezicht € 27,50/ tijdens gezichtsbehandeling € 25,00

Harsen rug € 59,00

Harsen oksels € 42,50

Harsen bikinilijn € 45,00

Permanent ontharen (IPL)

Door middel van Intensieve Licht Pulsen (IPL) wordt de haarfollikel vernietigd waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Tarieven behandelingen per keer:

Permanent ontharen (IPL) bovenlip € 45,00

Permanent ontharen (IPL) bovenlip en kin € 87,50

Permanent ontharen bovenlip, kin en wangen € 175,00

Permanent ontharen (IPL) rug € 229,00

Permanent ontharen (IPL) oksels € 79,00

Permanent ontharen (IPL) onderbenen € 229,00

Permanent ontharen (IPL) bikinilijn € 99,00

Permanent ontharen (IPL) benen helemaal € 329,00

Elektrisch ontharen

Een warme naald wordt in de haarschacht gestoken waardoor de haarfollikel wordt vernietigd en er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Afhankelijk van de hoeveelheid haren en de plaats, is dit een traject van ongeveer anderhalf à twee jaar. In die periode neemt de haargroei af en zullen ze uiteindelijk weg zijn.

Elektrisch ontharen  vanaf € 38,00

Pedicure
Alle pedicurebehandelingen vinden plaats in de PediSpa ruimte. In deze ruimte staan banken met voetenbad.

Pedicure € 49,00    Duopedicure (na elkaar i.v.m. 1 pedicure) inclusief pedispa € 119,00 per duo

Pedicure met aanbrengen gellak € 35,00 extra

Pedicure met French Manicure € 59,00 extra

Pedicure 15 minuten deelbehandeling € 32,50

Kunstnagel € 37,50 voor de grote teen. Andere teennagels € 22,50

Nagelbeugel € 37,50

 

 

Schimmelnagel d.m.v. Intensieve Licht Pulsen

1 voet € 38,00 | 2 voeten € 68,00

Nagels lakken met gellak € 35,00

Vijlen en lakken € 45,00

BIAB inclusief aanbrengen incl. aanbrengen van een kleur gellak € 60,00

 

 

Verwijderen gellak € 22,50. Wordt niet gerekend bij aanbrengen nieuwe lak.

Reparatie nagellak per nagel € 9,50

Manicure

Nagels lakken met gellak € 35,00

Nagels vijlen en aanbrengen gellak € 45,00

BIAB (Builder in a bottle) inclusief gellak € 60,00

Verwijderen gellak € 22,50. Wordt niet gerekend bij aanbrengen nieuwe lak.

Reparatie beschadigde gellak op nagels. Prijs per nagel € 9,50

Overige

Afhalen product: U kunt online tijd inplannen om uw producten of cadeaubon te komen kopen op een tijdstip dat u schikt.

Consult 15 minuten € 27,50   Hierbij wordt de huid onderzocht n.a.v. uw vraag. Vervolgens geven we advies voor verzorging en/of eventuele behandeling.

Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

                      

Algemene voorwaarden Chamomilla

covid-19-hygieneprotocol-schoonheidsspecialisten-versie-1-0-5-5-2020 (1)

Maandag 13:00 – 17.00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17.00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag 1x in de 4 weken, tegelijk met PMU

Wij zijn verkooppunt van de mineralen en edelstenen van Le Origini.

Wilt u met uw bedrijf ook verkooppunt worden? U kunt zich aanmelden via 06-23854980 (Janny Jansen) en/of informatie verkrijgen.

 

Volg ons ook op  en