We bieden behandelingen van top tot teen

Chamomilla’s directeur/eigenaar Janny Jansen-Reurich is medisch schoonheidsspecialiste dermatologie en biedt alle schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen én huidverbeterende behandelingen voor het hele lichaam, van top tot teen. Er wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van “Dalton Marine Cosmetics” met als aanvulling de producten van Genové en Simildiet en met de minerale make-up van “Lily Lolo”.

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen zijn altijd gericht op verbetering, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Genieten en huid verbeteren tegelijk. Het doel van de behandeling is om de huid er zo goed mogelijk uit te laten zien en te laten aanvoelen. Na de reiniging wordt de huid grondig onderzocht. Er wordt een huiddiagnose gesteld waarop vervolgens één of meerdere behandelingen worden afgestemd. Huidverbetering kan het beste gerealiseerd worden door samenwerking met de cliënt. Wij zetten in de praktijk een huidverbeteringsproces in gang waarmee de cliënt thuis, met het op de juiste wijze verzorgen van de huid, verder gaat. Wij geven u deskundig advies over geschikte producten en toepassing hiervan.

Gediplomeerde specialisten

Chamomilla staat bij de ANBOS geregistreerd als acnebehandelaar, behandelaar elektrisch ontharen en ontharingstechnieken (Laser en Lichtflits) en medisch camouflage  en is als zodanig bij alle zorgverzekeraars bekend. Chamomilla is tevens in het bezit van een agb-code. U komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of zorgverzekeraar. In maart 2018 heeft zij de specialisatie manuele lymfedrainage massage voor decolleté, hals en gelaat gehaald.

Voor pedicurebehandelingen wordt u deskundig en professioneel geholpen door collega Judith Frietema die zowel gediplomeerd pedicure- als schoonheidsspecialiste is. In 2016 heeft zij de basis- en vervolgopleiding dermatologie met succes voltooid. Het is uiteraard mogelijk bij haar een pedicurebehandeling te combineren met een schoonheidsbehandeling.

Annemiek Wisman, schoonheidsspecialiste, heeft in 2018 de basis- en vervolgopleiding dermatologie met succes voltooid. Ook bij haar bent u in goede handen.

Schoonheids- en verwenbehandelingen
Ontspannende gezichtsbehandelingen vanaf € 58,00

Een basisbehandeling bestaat uit: diep reinigen, verwijderen van onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, masker en dag/avond verzorging. Heeft uw huid meer nodig dan deze basis of wilt u een uitgebreide of speciale massage dan duurt de behandeling langer waardoor de prijs hoger wordt. In overleg wordt een behandeling afgestemd.

Alle gezichtsbehandelingen aanvullen met medische fruitzuurpeeling + € 9,00

Rug-schouders-nekstempelmassage op de quarzbank vanaf € 45
Complete lichaamsstempelmassage op de quarzbank  € 85

U kunt genieten van een complete lichaamsmassage van een uur of een deelmassage die 30 minuten duurt. Aan beide stempelmassages worden ook manuele massagegrepen toegevoegd.

Harsen vanaf € 11,50

Voor het verwijderen van ongewenste haargroei, zowel in het gelaat als op het lichaam.

Epileren als aparte behandeling vanaf € 12,50

Bijwerken van de wenkbrauwen. Modelleren € 17,50

Cosmetische hand- of voetverzorging vanaf € 47,50 met nagellak + € 9,95

Het verzorgen van de huid van de voeten en van de nagels met een korte massage.

Kleuren van wenkbrauwen en wimpers resp. € 9,95 en € 13,00.

In overleg met u kiezen we een kleur die bij uw huid, haar en uitstraling past en waarbij u zich fijn voelt. Wij hebben voor de gevoelige huid speciale verf.

 

Bruidsmake-up inclusief proefbehandeling € 95,00

Op jouw mooiste dag maken wij jouw bruidsoutfit tot een plaatje. Komen de daggasten ook mee met u voor de make-up verzorging dan ontvangen zij korting.

Dag- / avondmake-up € 30,00

Bent u daggast op een bruiloft, heeft u een feest of andere bijzondere gelegenheid? Wij zorgen dat u met een perfecte look voor de dag komt!

Marc Inbane natural Spray-Tan behandeling hals, nek, decolleté, armen en rug of benen € 20,00

Voor bruiden of dames met een strapless (feest)jurk met blote armen, decolleté en hals kunnen wij de huid een gekleurde tint geven. De spray-tan bevat hoogwaardige zuivere stoffen.

Aanschaf Marc Inbane natural Spray-tan met handschoen voor thuisgebruik € 49,90
Proefbehandeling Natural Spray-Tan beperkt lichaamsdeel € 5,00

Wilt u voor aanschaf de spray-tan uitproberen? Dat kan op een klein deel van het lichaam.

Huidverbeterende behandelingen
Acne (30 minuten) € 30

Wanneer wij na een aantal behandelingen de huid in balans hebben, is regelmatig onderhoud belangrijk. Tijdens dit half uur verzorgen wij een diepe reiniging van de huid en verwijderen we onzuiverheden.

Acne (45 minuten) € 45
Acne uitgebreid (instituutbehandeling) (60 minuten) € 60

Wanneer u met acnebehandelingen begint, zijn behandelingen van 60 minuten nodig om ervoor te zorgen dat de huid in balans komt. Dit kan een aantal maanden duren waarna u vervolgens kunt overgaan op behandelingen van 45 en uiteindelijk voor onderhoud naar 30 minuten.

Couperose / rosacea € 69,00

Een behandeling gericht op het kalmeren van de huid, het verwijderen van eventuele pustels en het verminderen van de vurige roodheden in het gezicht. De huid zal bovendien weer prettig aanvoelen.

Couperosebehandeling d.m.v. CMP-vanaf € 45,00

De verwijde bloedvaatjes worden door de intensieve lichtpulsen gecoaguleerd(gestold) waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.

Couperosebehandeling d.m.v. elektrocoagulatie – afhankelijk van omvang vanaf € 25

Met een warm naaldje coaguleren(stollen) we de bloedvaatjes waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Ook hiermee kan het zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn. In de zomer (boven de 21 graden) kunnen deze behandelingen niet plaats vinden omdat de warmere temperatuur de bloedvaatjes doet uitzetten waardoor er weinig tot geen effect na de behandeling zal zijn.

Eczeem € 69,00

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Psoriasis € 69,00

Behandeling met zeer hoogwaardige en zuivere producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Extreem droge huid € 69,00

Behandeling met zeer hoogwaardige  en zuivere  producten die gericht zijn op dit huidprobleem. U merkt direct resultaat.

Behandelingen met medische peelings
Anti-aging behandelingen vanaf € 78,00

Een speciale behandeling met een peeling die diep in de huid dringt en daar de tussenstof tussen de cellen verwijdert. Daardoor ontstaat celvernieuwing en nemen we huidverbetering waar. Na één behandeling ziet u al verschil. Wij adviseren in de meeste gevallen met een kuur te beginnen en dit vervolgens af te bouwen. Voorbehandeling thuis is noodzakelijk evenals nabehandeling. Laat u goed informeren voordat u aan deze behandeling of kuur begint.

Behandelen van huidproblemen € 78,00

Wij hebben speciale peelings gericht op acne en rosacea. Deze kunnen we aanvullen op de reguliere behandelingen voor deze huidproblemen. Voorbehandeling en nabehandeling thuis is noodzakelijk. Laat u goed informeren voordat u hiervoor kiest.

Verwijderen van huidoneffenheden
Couperose, gerstekorrels, talgcysten, bindweefselbultjes, steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken en dergelijke vanaf € 25,00

Bultjes, steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken, couperose, talgcysten en noem maar op zijn vaak te verwijderen. Met een warme naald en speciale technieken kunnen we dit bij u weghalen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Medische camouflage
Eén behandeling (60 minuten) € 80 afhankelijk van de grootte (bijv. voor een bruiloft of feest)

Heeft u een litteken, plek, tatoeage o.i.d. die u bij het dragen van een bepaalde outfit op een speciale gelegenheid wilt verbergen? Dat kan door toepassing van camouflagetherapie. Met camouflagecrème die sterke pigmentstoffen bevat, kunnen we verbergen wat met normale make-up niet te realiseren is.

Zelf leren camoufleren in drie behandelingen: € 80 per behandeling + aanschaf camouflageproducten; vergoeding (camouflage in gezicht) is mogelijk bij aanvullende verzekering

Heeft u een aandoening op de huid die u liever niet deelt met anderen dan kunt u in een sessie van drie behandelingen leren dagelijks camouflage bij u zelf aan te brengen. Dit kan vergoed worden wanneer u aanvullend verzekerd bent.

IPL behandelingen
Huidverjonging d.m.v. CMP vanaf € 50,00

Intensieve lichtpulsen kunnen rimpels verminderen, huidstructuur verbeteren, de spierspanning stimuleren en de huid verstevigen. Ook mooi in combinatie met een peeling!

Littekenbehandeling d.m.v. CMP vanaf € 50,00

Met intensieve Lichtpulsen zeker in combinatie met een fruitzuurpeeling, kunnen wij de huid met een litteken vaak goed verbeteren. Niet altijd gaat een litteken helaas volledig weg. Dit is mede afhankelijk van het soort litteken, hoe lang het aanwezig is e.d. Wij informeren u graag. Kom gerust vrijblijvend langs voor een intake.

Pigmentbehandeling d.m.v. CMP afhankelijk van omvang van de pigmentvlek vanaf € 50

Met intensieve lichtpulsen, vooral in combinatie met een fruitzuurpeeling, kunnen we pigmentvlekken verwijderen. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig.

Ultrasoon behandelingen / geluidsgolven
Vet verwijderen vanaf € 90,00

De geluidsgolven breken de vetcellen af in vocht en vetweefsel. Het vocht verdwijnt via het lymfatisch systeem dus via de nieren. Het vetweefsel wordt door de lever afgebroken. U begrijpt dat het van belang is dat nieren en lever goed functioneren. Verder is het belangrijk dat u twee liter water drinkt per dag, voldoende beweegt en een aangepast eetpatroon heeft. Met één behandeling kunt u ervaren dat er centimeters weg zijn. Vooral mooi voor plaatsen op het lichaam waar de vetophopingen moeilijk weg gaan.

Striae behandeling vanaf € 90,00

Geluidsgolven kunnen de huid met striae aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van de striae en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Cellulitis behandeling vanaf € 90,00

Geluidsgolven kunnen de huid met cellulitis aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van de cellulitis en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Huidverjonging vanaf € 50,00

Met geluidsgolven hebben wij verschillende programma’s om de huid te verbeteren; verstevigen, rimpelbehandeling en spierspanning stimuleren. Zeer goede resultaten in combinatie met een peeling.

Littekenbehandeling vanaf € 50,00

Geluidsgolven kunnen de huid met littekens aanzienlijk verbeteren. Helaas is het niet altijd mogelijk het helemaal te verwijderen. Dit is mede afhankelijk van leeftijd, de aard van het litteken en hoe lang het aanwezig is. Zeer goede resultaten vooral in combinatie met een peeling.

Afspraak
Maak een afspraak

Maak een keuze uit:
- Carpaccio van rund met truffelmayonaise, Parmezaan en pijnboom pit
- Warm gerookte zalm met limoen mayonaise
- Maaltijdsalade vegetariër/naturel
- Maaltijdsalade gerookte kip
- Maaltijdsalade warm gerookte zalm

Een moment geduld aub.
Contact & Openingstijden

Chamomilla
Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

T. 0527 – 205339
E. info@chamomilla.nl

                      

Algemene voorwaarden Chamomilla

Maandag13:00 – 17:30 uur en 18.30 – 21.00 uur
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur en 18.30 – 21.00 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur

 

In overleg zijn arrangementen vanaf 2 personen op zaterdag en andere openingstijden bespreekbaar.