Iets beters kunt u uw huid niet geven

Het Dalton Marine Cosmetics huidverbeteringssysteem is gebaseerd op de werkzaamheid van het “Celumer Marine Extract”. Dit extract bezit overeenkomstige eigenschappen als ons bloedplasma. Het lichaam herkent deze samenstelling en trekt het als een magneet naar de huidcellen. Afvalstoffen worden afgevoerd zodat de werkzame stoffen van de producten optimaal hun werk kunnen doen. Het proces van huidverbetering begint en is gegarandeerd snel zichtbaar.

Voor elk type huid een passend product

Voor mensen met huidproblemen als acne, couperose/rosacea, eczeem en psoriasis heeft Dalton Marine Cosmetics producten die specifiek gericht zijn op het betreffende huidprobleem. Uiteraard heeft Dalton ook producten gericht op anti-aging, zodat het verouderingsproces vertraagd wordt en de lijntjes vervagen. Omdat niet iedereen dezelfde huid heeft, zijn er anti-aging producten voor de vochtarme huid, de droge huid, de gevoelige huid en de huid die wel wat energie kan gebruiken: Huidverbetering op maat. Dalton Marine Cosmetics heeft uitsluitend natuurlijke en biologische/vegetarische huidverbeteringsproducten.

Klapp Cosmetics

Gerhard Klapp is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Made in Germany is een belofte van kwaliteit. Meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen. De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis. Tot zijn innovaties behoren retinol (vitamine A), O2-therapie, vitamine C en ASA Peel.

Voor het versturen van uw bestelling vragen wij een bijdrage van €7,25. Dat is het tarief dat PostNL hanteert. U kunt via de e-mail, WhatsApp of telefonisch bestellen.

In de praktijk is een pinautomaat aanwezig.